Jelentkezés a 2019. júniusi záróvizsgára

PÓTLÓLAGOS beadási határidő: 2019. április 1-től április 9-ig

Legközelebbi záróvizsga időszak: 2019. június 6-21.

(A fenti időszakon belül a záróvizsga bizottság határozza meg a vizsga napját vagy napjait a jelentkezők számától függően, a gyakorlat szerint minden szakon szervezünk záróvizsgát, de a TVSZ szerint 5 fő alatti jelentkező esetén ez nem kötelező.)


(Késedelmi díj mértéke április 1-jén 1500 Ft-ról indul, naponta 500Ft-tal emelkedik. A késedelmi díjról utólag, az ETR-ben megjelenő kivetés után, a HSZI-től kap csekket.)


Az űrlap adatai elsősorban az TR-ből töltődnek fel, kérjük, ellenőrizzék azok helyességét!

A jelentkezés során meg kell adnia szakdolgozatának adatait is, melyet majd az adott Tanszék fog ellenőrizni, ezért ezeket nem árt előzetesen egyeztetni (cím magyarul és angolul, témavezető neve, tanszéke, stb.)


Fontos! Az SZTE TTIK-n, a 2012/2013-as tanév tavaszi félévétől, a szakdolgozatok archiválása elektronikus úton is történik, amit a SZTE Klebelsberg Könyvtár által gondozott Szakdolgozati Repozitórium tesz lehetővé. Ezért a jelentkezéshez később hozzá kell majd csatolni egy Szakdolgozat és/vagy Portfólió leadás kapcsolódó űrlapot. Ezt a beadás, vagy az űrlap megnyitás után látható felületen tehetjük miután a záróvizsga jelentkezést beadtuk, úgy, hogy a Kapcsolódó űrlapok közül a megfelelőt kiválasztjuk.

 

A kérelem kezelésének főbb fázisai:

1. Bizonyos esetekben az űrlap nem adható be: pl. nyelvvizsgával rendelkezik, de még nem mutatta be.

2. Tanszéki ellenőrzés, majd visszaküldés a TO-ra.

3. Lezárás, melynek eredménye lehet a jelentkezés elfogadása vagy annak elutasítása, pl. nem adott le és töltött fel szakdolgozatot a megadott határidőig.


Néhány speciális eset:

  • Kétszakos tanári mesterszakosok csak fő szakjukon tudnak jelentkezni, de ez természetesen a képzés jellegéből adódóan szakpáros záróvizsgát jelent.
  • A kétszakos osztatlan tanárképzésben a záróvizsga űrlapon a szakadatoknál, azt a szakot kell megjelölni, amelyiken a szakdolgozatot készül; a másik szakra nem kell külön jelentkezni!

 

Kérjük a fenti útmutatókat figyelmesen olvassák el!

 

Köszönettel:


Boa Anikó
SZTE TTIK
a Tanulmányi Osztály vezetője