diplomaatado-2024

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPSÉG A TTIK-n

2024. FEBRUÁR 3. (szombat) a TANULMÁNYI és INFORMÁCIÓS KÖZPONT KONGRESSZUSI TERMÉBEN (Ady tér 10. ) 11.00 ÓRAKOR

Csak azok a hallgatók kaphatnak diplomát, akik A ZÁRÓVIZSGÁT SIKERESEN TELJESÍTIK

 

A végzősöknek A szükséges Diploma-adminisztráció és rendezvény-előkészítés miatt

10 órakor, az ünnepség kezdete előtt 1 órával kell megjelenni a TIK Kongresszusi teremben.

kérjük az időben való megjelenést az ünnepség előtt!

 

Az ünnepség általános szabályai:

  1. A diplomaátadó ünnepségen csak az oklevélkiadás minden feltételét teljesítő, előzetesen regisztrált, végzős hallgatók és jeggyel rendelkező hozzátartozói(k) vehetnek részt.Amennyiben regisztrál, de nem teljesíti az oklevél kiadás valamennyi feltételét, a regisztráció érvénytelenné válik, mert az ünnepséget kizárólag oklevéllel rendelkező hallgatók számára rendezzük meg!
  1. Kizárólag a mesterszakos és az osztatlan tanárszakos hallgatók vehetik át talárban a diplomájukat.
  2. A diplomaosztón vendégek, hozzátartozók korlátozott számban vehetnek részt.
  3. Tájékoztatom, hogy a diplomaátadó ünnepséget élőben, online közvetítjük azok számára, akik nem tudnak részt venni rajta. A közvetítés pontos elérhetőségét a későbbiekben közöljük.

 

A regisztráció és a jegyvásárlás szabályai

 

Általános szabályok:

A diplomaátadó ünnepségen csak az oklevélkiadás minden feltételét teljesítő, előzetesen regisztrált, végzős hallgatók és jeggyel rendelkező hozzátartozói(k) vehetnek részt.

Az SZTE TTIK Hallgatói Önkormányzatának kezdeményezésére, és a Kari Tanács határozata alapján (TTIK talár szabályzata) kizárólag a mesterszakos és az osztatlan tanár szakos hallgatók számára biztosít a Kar talárt a diploma átadó ünnepségen és számukra a talár viselése kötelező. A talár egyszeri bérleti díja 3.000,-Ft/fő.

 

Regisztráció:

2024. január 19. és 23. között lezajlott az előzetes hirdetményben közzétett módon.


 Plusz jegyek vásárlása:

A plusz jegyek igénylésére is van lehetőség. Ennek részleteit a regisztráció zárása után a Kari CooSpace Záróvizsga színtérben tettük közzé.


A plusz jegy vásárlást kizárólag a 2024. január 23. 8:00 óráig regisztrált hallgatóknak tesszük lehetővé.

 

A plusz jegyek regisztrációját az erre kialakított regisztrációs felületen (http://www2.sci.u-szeged.hu/Regisztracio/) teheti meg várhatóan 2024. január 25. 11 órától.


Tájékoztatom, hogy egy regisztrált hallgató maximálisan 2 db jegyet vehet még. A jegyek korlátozottan állnak a rendelkezésre!


Kérem, aki szeretne plusz jegyet vásárolni az ünnepségre, előzetesen foglalja le a fent megadott felületen és kizárólag ezt követően jöjjön be megvásárolni egyben az összes vendégjegyet!


Jegyvásárlás:

A Kongresszusi terem korlátozott befogadóképessége miatt az ünnepségre a vendégek csak belépőkártyával („vendégjegy”) mehetnek be. Minden hallgató 2 db belépőkártyát kaphat, mely darabonként 1.000,- Ft-os áron vehető át a TTIK Dékáni Hivatal Tanulmányi Osztályán (Szeged, Aradi vértanúk tere 1. sz.), 2024. január 29-tól február 1-ig, 10-től 12 óráig, és 13-15 óráig.

A vendégjegyek ára nyugta ellenében készpénzben fizethető.

 

A jegyvásárlás meghatalmazással is intézhető.

Ebben az esetben a meghatalmazott személy ezt a nyomtatványt kitöltve, hozza magával:. http://www.sci.u-szeged.hu/karunkrol/nyilatkozati/meghatalmazas-tanulmanyi

 

A Diplomaátadó Ünnepséggel kapcsolatban Hajdú Istvánné a kapcsolattartó. Elérhetőségei: hajdune@sci.u-szeged.hu

 

A diplomaátadó ünnepséget élőben, online közvetítjük azok számára, akik személyesen nem tudnak részt venni rajta.


A közvetítés pontos elérhetősége: az SZTE TTIK youtube csatornája:

https://www.youtube.com/@szte-ttik/streams

 

Az ünnepségen hivatásos fényképész működik, a fényképek rendeléséről és átvételéről a helyszínen kapnak szórólapos tájékoztatást.

 

A RENDEZVÉNY JELLEGÉRE VALÓ TEKINTETTEL KÉRJÜK AZ ALKALOMHOZ ILLŐ, ÜNNEPI ÖLTÖZÉKBEN VALÓ MEGJELENÉST – A TALÁRT VISELŐK ESETÉBEN IS!

 

A férfiaknak öltöny, nyakkendő, zárt cipő, a nők számára a visszafogott színű elegáns ruha vagy kosztüm az előírt megjelenés. Kerülendő a sportos ruházat, a nagyestélyi vagy koktélruha, illetve a túlzottan kivágott és tarka öltözékek viselete.

 

 

Szeged, 2024. január 23.


Dr. Pfeiffer Ilona

oktatási dékánhelyettes sk.